یکی از مشکلات رایج در اندروید، تکه تکه بودن آن است. به همین دلیل، شرکت هایی که گوشی های اندرویدی تولید می کنند، نهایتا به سراغ ۴ یا ۵ سال بروزرسانی دستگاه می‌روند. اما بروزرسانی های امنیتی، موضوع کاملا جداگانه ای است و معمولا تا پنج سال و بیشتر ارائه می شود.

با این حال، به نظر می رسد کوالکام مصمم است تا ارائه آپدیت های OTA را برای تولیدکنندگان گوشی های اندرویدی آسان تر کند. دلیل این که این کار توسط کوالکام و نه گوگل انجام می شود، این است که پردازنده های قدیمی تر به منابع بیشتری نیاز دارند و ارائه آپدیت های اندروید برای این گوشی ها، کار بسیار پیچیده ای است.

کریس پاتریک، معاون ارشد و مدیر کل بخش هندست های کوالکام، در مصاحبه ای اعلام کرد که این شرکت قصد دارد راهکارهایی را برای آسان تر کردن بروزرسانی گوشی های اندرویدی قدیمی معرفی کند.
تاخیر در به‌روزرسانی‌های اندروید اغلب به دلیل عدم پشتیبانی تراشه‌های قدیمی توسط شرکت‌هایی مانند کوالکام و مدیاتک است. این موضوع نه تنها باعث تأخیر در به‌روزرسانی می‌شود، بلکه تعداد به‌روزرسانی‌های دریافتی را نیز به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.

اگرچه کوالکام ادعا می‌کند که گره کوری در این فرآیند نیست، اما این شرکت اعلام کرده است که با گوگل و تولیدکنندگان گوشی‌ها برای تغییر ساختار و کدها همکاری می‌کند. مقامات کوالکام گفته‌اند که جزئیات بیشتری در این باره را اواخر سال جاری اعلام خواهند کرد.

با این تغییرات، تولیدکنندگان گوشی نباید در ارائه به‌روزرسانی‌های سریع و طولانی‌مدت با مشکل مواجه شوند. به لطف بهینه‌سازی کد توسط کوالکام، فرآیند ارائه به‌روزرسانی‌های اندروید برای تولیدکنندگان دیگر نباید پرهزینه و پیچیده باشد.

هدف نهایی این است که کاربران به‌روزرسانی‌ها را زودتر دریافت کنند و دستگاه‌ها برای سال‌های بیشتری پشتیبانی شوند. باید دید این تغییرات چگونه بر روی مشتریان، به ویژه کاربران گوشی‌های اندرویدی مجهز به تراشه‌های کوالکام، تأثیر می‌گذارد.

منبع: PhoneArena

اشتراک‌ها:
دیدگاهتان را بنویسید